0
€0,00
Afrekenen
Couponcode
Organic

Oorspronkelijkheid is de basis van iedere iez! collectie. Creativiteit, eigen visie en intuïtie zijn de drijfveren in het ontwerpproces. Zo ontstaat de uitgekiende materiaal keuze, het draagcomfort, de pasvorm en de speelse uitstraling.

De afgelopen jaren maakt iez! iedere collectie zo duurzaam mogelijk. Dit doen we door zorgvuldig onze productiepartners te kiezen. Bedrijven die werken met goede arbeidsomstandigheden voor hun personeel maar zeker ook het gebruik van duurzaam geproduceerde grondstoffen, zoals biologische katoen, bamboe, tencel of gerecycled polyester. De organic producten binnen onze collectie zijn te herkennen aan het groene label.

Productie vindt plaats in Polen, Turkije, China en India.

Winkel

K*IEZ! | van Woustraat 62 | 1073 LN | AMSTERDAM | facebook.com/winkelkiez

De complete collecties van KIK-KID en iez! vind je in K*IEZ, onze eigen winkel. K*IEZ is gevestigd in de prachtige wijk ‘De PIJP’ waar het barst van creatief ondernemerschap. Om de hoek is de Albert Cuypmarkt. Je kunt hier zowel voor je kind als voor jezelf terecht.

iez!winkel1.jpg

Openingstijden

Wo: 11:00-18:00
Do: 11:00-18:00
Vr: 11:00-18:00
Za: 10:00-17:00

Skip Navigation Links
Items tonen
Winter 17 collectie
Zomer 17 collectie
De pasvorm van iez! wil vrouwen vrij, zelfverzekerd en comfortabel maken, op z'n minst wat betreft de uitstraling van hun kleding. Voor elk vrouwenlichaam is een smaakvolle garderobe te vinden bij iez!, of het nu een vrouw is met grote borsten, ronde dijen, stevige bovenarmen of juist een slanke den: de iez! modellen dragen gemakkelijk en helpen om juist de mooie kanten van de draagster naar voren te brengen.
Voor het winterseizoen heeft iez! diepe tinten met subtiele nuances deze bepalen het beeld van de collectie winter 2017, met hier en daar een fluorescerende accenten. De combinatie van charmant vrouwelijke modellen en stof met een ruw uiterlijk geeft deze kleding een eigenzinnige uitstraling.
Retro-accenten vallen op in de ontwerpen. Blouse-jurk met een achterpand dat langer is dan het voorpand. Alles om het vrouwelijke lichaam te flatteren!
Nieuwe weefmethoden, innovatieve breisels en zelfs productie van synthetische stoffen door recycling van plastic. Deze bewuste productie is gericht op het maken van kwaliteit die lang mee gaat. De stoffen worden verwerkt in ontwerpen waarin de comfortabele eigenschappen van het materiaal optimaal tot hun recht komen. Dat maakt de iez! collectie dubbel duurzaam: schone eerlijke productie en een lange levensduur.
De pasvorm van iez! wil vrouwen vrij, zelfverzekerd en comfortabel maken, op z'n minst wat betreft de uitstraling van hun kleding. Daarbij hoort ook een legging met extra lengte.
iez! wil vrouwen vrij, zelfverzekerd en comfortabel maken, op z'n minst wat betreft de uitstraling van hun kleding. Vrouwen van vandaag spelen graag met hun voorkomen – ze zijn sterk en onafhankelijk maar ook vrouwelijk en romantisch.
Voor elk vrouwenlichaam is bij iez! een smaakvolle garderobe te vinden, of het nu een vrouw is met grote borsten, ronde dijen, stevige bovenarmen of juist een slanke den: de iez! modellen dragen gemakkelijk en helpen om juist de mooie kanten van de draagster naar voren te brengen.